Πολιτική Απορρήτου

GDPR | Πολιτική απορρήτου | ασφάλεια & προσωπικά δεδομένα

Τι είναι ο «GDPR»– Ισχύουσα Νομοθεσία
Ο GDPR (General Data Protection Regulation General Data Protection Regulation )- «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων» [Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, αφορά στην διαμόρφωση ενός ενιαίου νομοθετικού πλαισίου για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντικαθιστά την προηγούμενη Νομοθεσία «Οδηγία 95/46/ΕΚ». Η (προηγούμενη) Οδηγία είχε ενσωματωθεί στην Ελληνική Νομοθεσία με το Ν. 2472/1997.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με τα προσωπικά δεδομένα, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

Η Project57, σέβεται την ιδιωτικότητα του καθενός ξεχωριστά. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι απέναντί στους συνεργάτες μας και στους ανθρώπους μου μας εμπιστεύονται. Γι’αυτό παρακάτω σας αναλύουμε, τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε κάποιες πληροφορίες και πως τις διαχειριζόμαστε.

  • Προσωπικά Δεδομένα:

Τα στοιχεία των χρηστών τα οποία δηλώνονται κατά την περίοδο συμπλήρωσης κάποιας φόρμας ή κάποιου ενημερωτικού Email, όπως: (όνομα, email, διεύθυνση , σταθερό | κινητό τηλέφωνο κλπ.) θεωρούνται απόρρητα. Οι χρήστες κατά την υποβολή των στοιχείων τους στις αντίστοιχες φόρμες επικοινωνίας, ερωτώνται εάν  αποδέχονται την εν λόγο επεξεργασία των στοιχείων αυτών, προσωπικών δεδομένων για τις ανάγκες της ομαλής επικείμενης επικοινωνίας μαζί μας. Βεβαιώνεται ότι πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές γίνεται μόνο από άτομα που υπάγονται στην Project75 και μόνο όταν αυτό θεωρείται αναγκαίο, όπως για παράδειγμα: για τη διεκπεραίωση αιτημάτων δημιουργία ατομικής επαγγελματικής προσφοράς, καθώς και για προσωπική ενημέρωση μέσω της διαδικασίας του Newsletter, κατόπιν θέληση τους.

  • Διαδικασίας εγγραφής Newsletter:

Η διαδικασίας εγγραφής κάποιου στο Newsletter της εταιρείας μας γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον ίδιο τον χρήτης συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα και αποδέχοντας, να του αποστέλλονται ανά διαστήματα, διάφορα ενημερωτικά email και προσφορές για τις υπηρεσίες που έχει και κάποιες που ίσως τον ενδιαφέρουν.

Η Εταιρεία μας δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία και τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της, παρά μόνο αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από κάποια δικαστική απόφαση ή εντολή κάποιας άλλης δημόσιας αρχής.

  • Cookies – Google Analytics:

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies τα οποία βοηθάνε τον ιστότοπο να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία χρήστη. Με λίγα λόγια, τα cookies χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση των προτιμήσεων των χρηστών, την αποθήκευση πληροφοριών όπως τις σελίδες που επισκέπτεται, την σειρά που τις επισκέπτεται το χρόνο παραμονής, κ.α. Τα συγκεκριμένα δεδομένα αποθηκεύονται σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, όπως το Google Analytics. Κατά κανόνα, τα cookies θα βελτιώσουν την εμπειρία περιήγησης σας. Ωστόσο αν δεν επιθυμητέ να γίνεται αυτή η “έρευνα”, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε.

Εάν επιθυμείτε κάτι τέτοιο ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να απενεργοποιήσετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησις σας. Σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε την ενότητα Βοήθεια του προγράμματος περιήγησις σας ή να ψάξετε για τον ιστότοπο “Πληροφορίες για τα cookies” όπου υπάρχουν οδηγίες για όλος τους σύγχρονους browsers.

  • Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων:

Για την εξασφάλιση αυτή της μεταφοράς των  προσωπικών δεδομένων, χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας Project57.gr το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL, το οποίο διαφυλάσσει τη μεταφορά μεταξύ του web server και του browser του επισκέπτη, διασφαλίζοντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας την υποκλοπή τους από κακόβουλους χρήστες και επιθέσεις.
Η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και της ιστοσελίδας μας κρυπτογραφείται με χρήση του κλειδιού 256 bits.

  • Διαγραφή προσωπικών στοιχείων:

Τα προσωπικά σας στοιχεία – δεδομένα ύστερα από αίτηση σας με γραπτό email σε εμάς μπορούνε να διαγραφούνε οριστικά και να μην παραχωρούνται με κανέναν τρόπο ποτέ και σε κανέναν.

Προτιμήσεις απορρήτου
GDPR | Πολιτική απορρήτου | ασφάλεια & προσωπικά δεδομένα

Τι είναι ο «GDPR»– Ισχύουσα Νομοθεσία
Ο GDPR (General Data Protection Regulation General Data Protection Regulation )- «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων» [Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 ΤΟΥ Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016, αφορά στην διαμόρφωση ενός ενιαίου νομοθετικού πλαισίου για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντικαθιστά την προηγούμενη Νομοθεσία «Οδηγία 95/46/ΕΚ». Η (προηγούμενη) Οδηγία είχε ενσωματωθεί στην Ελληνική Νομοθεσία με το Ν. 2472/1997.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες έχουν να κάνουν με τα προσωπικά δεδομένα, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.